Tell your story

Woonblog  |   30-11-2012   |   Door Lynda Hovens  |   Categorie Kerst

Inmiddels... en het is toch “al” 30 november, heb ik zóveel kersterige inspiratie voorbij zien trekken dat ik met gemak een dennenbós kan versieren. *ZUCHT*  Tel daarbij op dat de kerstvoorbereidingen om diverse redenen al weken geleden begonnen en je snapt dat het wat mij betreft ho ho hooooooooog tijd wordt dat het dan ook eens echt kerst wórdt!

Zat ik gisteravond voor me uit te zuchten op Facebook, dat ik een gevalletje “ik weet het niet meer” had , kreeg ik ineens een helder moment... zo simpel kan het zijn! Het mooie van Facebook is dat al je “vriendjes” ook onderling met elkaar kunnen praten, of ze elkaar nou kennen of niet en gisteren kwamen dus drie dames ineens elkaar tegen op mijn tijdlijn en binnen no time zaten ze bijna bij elkaar op de koffie! De bindende factor? Taaitaai,  de driehoek Zwaag Hoorn Beemster  (geloof ik, ik deed mn best het gesprek te volgen maar heus, dát was niet zo simpel), en “sinterkerst”. Zo simpel kan het zijn!

Die drie dames verschillen van elkaar als dag en nacht, maar geef het thema KERST en iedereen kan zich daar wel in vinden! Alle drie hebben ze een compleet andere stijl van decoreren, maar sfeer heeft het alle drie, omdat hun hart erin ligt! Zo simpel is het!

Anders is leuk, anders is boeiend, anders is inspirerend, anders is... eigenlijk wel heel herkenbaar want of het nou je stijl is of niet..”iets” heeft het altijd wel. Stick to the plan, volg je hart en je gevoel, laat je niet alleen leiden door al die trends, als er één gelegenheid is too share your inspiration & to tell your story is het kerst! Mocht je nog géén idee hebben en toch een snufje “trend 2012” willen opsnuiven, onderstaand de trends volgens het Perscentrum Wonen.

Chalet, Snoephuisje of IJspaleis.

Chalet kerst huis  Chalet kersthuis

Kerst Snoephuisje  Kerst Snoephuisje

IJspaleis kerst  IJspaleis kerst

Drie stijlen die volgens het Perscentrum dit seizoen de boventoon zullen voeren. Die drie dames? Als ik zo moet inschatten (want géén van die dames heb ik ooit in het echt ontmoet) heeft Dame K een grote stoere boom met dito ornamenten, misschien met hier en daar wat stoere brocante maar geen kleine liflafjes, Dame J... ik denk een “alternatieve” houten boom met handgemaakt hangers van keramiek, Dame E... die zit al een week of twee haar zwarte ballen op te poetsen, er zal beslist iets creatiefs in haar boom te vinden zijn. Drie bomen van mensen zoals jij en ik, drie bomen die jou misschien wel  méér inspireren dan de door het perscentrum aangegeven trends dus wat ga ik doen... ik ga die dames vragen of ik t.z.t. een foto van hun boom mag laten zien! Dan zie je wat ik bedoel met “tell YOUR story”! So... to be continued? Delen... zo simpel is het ;).

Lynda Hovens
HIS by her - Hovens InterieurStyling
www.hovensinterieurstyling.nl
Google+

Logo his by her

Alle foto's via: Perscentrumwonen.nl

Blog van Lynda Hovens
Meer over Lynda Hovens
Laatste blog Sinterklaas en jouw interieur
Meer blogs van Lynda Hovens

REAGEER!
Je bent niet ingelogd! LOG IN of MAAK EEN ACCOUNT AAN om ook te reageren.
Of reageer via Facebook
Blog: Kerst collage De feestdagen! 22-11-2014 - Door Jorian
Cat: Kerst

De feestdagen staan voor de deur en dat betekend veel gezelligheid met vrienden en familie. Hier ond...

Lees verder
Blog: Ster Een ster hier en een ster da... 10-11-2014 - Door Karlijn
Cat: Kerst

  Afgelopen week was het eindelijk weer eens goed koud toen ik vroeg de deur uit ging. Heerlijk...

Lees verder
Blog: Zwart witte kerst Zwart witte kerst 24-12-2013 - Door Nicole & Fleur
Cat: Kerst

Afgelopen weekend al kerst gevierd bij mij thuis. Dit jaar vond het jaarlijkse pre-kerstdiner met vr...

Lees verder
Blog: Kerststolp Kerststolp 23-12-2013 - Door Souraya
Cat: Kerst

Nog opzoek naar inspiratie voor de kersttafel? Deze kerststolp is één van mijn favorie...

Lees verder
Blog: Kerstglitter PARTYTIME! 22-12-2013 - Door Stella
Cat: Kerst

Al gaan de weken momenteel te snel, ben ik met 101 dingen tegelijk bezig, heb ik nog geen menu&rsquo...

Lees verder
Blog: kersthal Binnenkomer 21-12-2013 - Door Katja
Cat: Kerst

De Kerstdagen naderen in rap tempo. Bijna overal waar ik binnen kijk (ja, ik gluur graag bij andere ...

Lees verder
Blog: Kerstboom Kerstbomen in Nederland 20-12-2013 - Door Lynda
Cat: Kerst

“Show me your tree”... dat riep ik vorige week en uhm, dat is niet tegen dovemansoren ge...

Lees verder
Blog: Im dreaming of a white white Christmas Iím dreaming of a *duurzame*... 19-12-2013 - Door Lisette
Cat: Kerst

Bijna ieder jaar gaat het mis; te laat voor de kerstboom. Met een zuur gezicht komt manlief zonder b...

Lees verder
Kerstspecial