Modulaire banken

Een “losse elementen bank”, je kent ze beslist! Je kunt eigenlijk helemaal zelf je bank bouwen zeg maar, je kiest de elementen die jij wilt hebben en daarmee vorm je je eigen unieke (hoek)bank. Je kunt er lekker op los variëren en je interieur veranderen zo vaak als je wilt want je hebt geen joekel van een vaste bank waarmee je vast komt te zitten. Een hoekbank, een rechte bank met een chaise longue gedeelte, een leefeiland, je kunt het er allemaal mee vormen. Mits natuurlijk gekozen voor de juiste losse elementen. Modulaire banken zijn de basis van het flexibele interieur.

 

Flexibel wonen

De tijd dat alles standaard in een kringetje rond de salontafel stond is long gone. Zoals het “vroeger thuis” of bij je oma was zie je niet vanzelfsprekend meer in elke woonkamer terug. We hebben steeds meer behoefte aan flexibiliteit, aan de vrijheid om te veranderen in huis. Elke seizoen brengt andere wensen en eisen met zich mee dus waarom zou de opstelling van je interieur dan niet lekker mee kunnen veranderen? Nou, meestal omdat we met onze meubels in de maag zitten? De meeste vaste banken zijn van dusdanig formaat dat er maar één opstelling mogelijk is. Ook het aantal plaatsen waar we de tv in huis zouden kunnen hangen/zetten is meestal erg beperkt. (Tijd voor draadloze tv’s!) Tot het moment dat vooral dat laatste geen bottleneck meer is kun je alsnog flexibel wonen als je een modulaire bank kiest. Je kunt het model van je bank steeds veranderen, de eventuele hoek aan een andere kant zetten en misschien zelfs wel elementen los in de woonkamer zetten.

 

 

Als je dan ook nog kiest voor een modulaire bank met afneembare hoezen ben je helemáál vrij in je veranderwoede! Een andere hoes erover is dan een fluitje van een cent... en schoonhouden van de gebruikte hoes natuurlijk ook.

Hoe dan ook, wie is er vóór de nonchalante look van die moderne “losse elementen bank”?