/images/marlous-hm.jpg

MarlousHi! Wat leuk je hier te ontmoeten. Ik ben Marlous Steevens-de Vries, 29 jaar, werkzaam als officemanager en eigenaar van Bohjerte, interieurontwerp en styling.

Graag vertel ik je wat over mijn werk, mijn passie en mijzelf, zo is het net of je me al een beetje kent. Samen met de liefste man en 2 kindjes (Ava en Faas) woon ik in een oud (1910) vrijstaand huisje in Rossum(gld). We wonen er nu 8 jaar en hebben iedere ruimte al eens grondig aangepakt en/of verbouwd… maar natuurlijk zijn er altijd nieuwe plannen. Naast mijn gezin geniet ik van de zon en het strand. Ik heb een zwak voor prachtig opgemaakte koekjes, mooie kaartjes en labels. Avondjes met familie, vrienden, spelletjes, een goed glas wijn en lekkere hapjes kunnen er niet genoeg zijn! Ieder jaar vieren we wel een keer vakantie in Denemarken, het liefst koop ik daar een zomerhuisje met rozenbottel heg en zandpaadje naar het strand (imagine!). Mensen om me heen, een lange buitentafel en een goed boek maken het droomplaatje compleet… oké bijna, want ik wil het wel gezellig aankleden en stylen.

Bohjerte staat voor leven en wonen vanuit je hart. Slow Living een term die je steeds meer hoort, de Scandinavische manier van leven, Hygge, ofwel bewust leven en genieten... en dat is wat ik graag doe en wil overbrengen in en met mijn werk.

Ik houd van het combineren van stijlen en persoonlijke items, zodat er een spannend en uniek geheel ontstaat wat leefbaar is en waar iedereen zich thuis voelt.
Aan huis heb ik een lichte studio met aangrenzende binnentuin (een grote wens van mij). Deze gebruikte ik eerst 5 jaar lang om met veel passie kinder, baby en gezinsfoto's te maken, ik mocht ook bruiloften, veel producten en interieurs fotograferen. Toen besloot ik mijn andere passie op te pakken... interieurontwerp en styling. Begin 2014 behaalde ik na 3 jaar mijn diploma tot Master of Interior Design.De combinatie van ontwerpen, stylen, het bezig zijn met nieuwe technieken, materialen en de fotografie vormen mijn passie. Ondertussen is het ook nog een fijne uitdaging om iedere dag nieuwe dingen en producten te ontdekken en te blijven leren.

Iedere dinsdag zal ik dit met jullie delen in mijn blogs, voor dagelijkse inspiratie ben ik te vinden op instagram, kijk en lees je mee?

Natuurlijk Stylen 2.0 Natuurlijk Stylen 2.0

Natuurlijk stylen 2.0 Ik kende dit al een tijdje en wilde het ook eens zelf gaan proberen “graffiti van mos”! Dat past helemaal bij o...

19 sep 2017 Lees verder
DIY vlaggetjes DIY Vlaggenlijn

DIY vlaggenlijn, voor binnen of buitenAnouk showde pas al haal vlaggetjes top 10. Ik laat je bij deze zien hoe ik er 1 zelf maakte voor het aanko...

12 sep 2017 Lees verder
Natuurlijk stylen Natuurlijk stylen

Hi! Ik ben nieuw hier… vanaf nu kun je hier iedere dinsdag een nieuwe blog van mij lezen. Best een beetje spannend want ik ben geen blogge...

05 sep 2017 Lees verder