/images/gertrud-hm.jpg

GertrudHallo, ik ben Gertrud en woon samen met Johan en onze zonen Quint en Stijn op nr 14 in Wateren, Drenthe.

Natuurliefhebber en gek op dieren. Met hond Zuna, poezen Jip (onze eigen rooie je-weet-wel kater en 3-poot bovendien) en Siepie (ons je-weet-wel meisje), 3 konijnen, 4 kippen en 1 haan, voldoe ik aardig aan dit beeld. En door onze verhuizing eind 2015 wonen we zo’n beetje midden in het mooie natuurgebied drents-friesewold.

Ook onze ruime tuin met fruitboomgaard en de weilanden om de boerderij maakt dat we bijna dagelijks genieten van reeën, vossen, hazen en heel veel vogels. Bovendien horen we in de avond en nacht de uilen in het bos, lijkt me geweldig om een uilenkast bij de boerderij te hebben. En laat ik zeker de prachtige Schotse Hooglanders niet vergeten, daar ben ik gewoon een beetje verliefd op geworden.

Door de verbouwing en daarna de verhuizing naar onze boerderij, is mijn liefde voor interieur, design en styling aangewakkerd/gegroeid. Naast het vele hout is het favoriete kleurgebruik in de boerderij vooral wit met nuances van blauw - groen - oranje en een beetje roze. Ook mag ik graag van oude e.o. bestaande spullen nieuwe creaties maken. Van bakken en koken was ik al fan en is alleen maar leuker geworden met onze fijne woonkeuken.  Ik zie graag een mooie bos bloemen op tafel. Een eigen pluktuin zou geweldig zijn zodat ik mijn eigen bossen bij elkaar kan plukken.

Begin 2015 begon ik met het bijhouden van al onze klus/verbouw perikelen op mijn blog en werd Thuisopnummer14.nl geboren. Hier blog ik over onze boerderij, interieur en exterieur, design, plaatsen waar je echt eens heen moet, recepten en natuurlijk de natuur, kortom over alles wat mijn interesse heeft.

En dat mag ik nu ook op Showhome gaan doen, hartstikke leuk. Iedere vrijdag kun je hier een blog van mij verwachten, zie ik jullie toch?

Groen in huis...

PlantenGroen wel te verstaan! In ons vorige huis hadden wij helemaal geen planten, op de een of andere manier vonden we dat te vol. Wel bloemen n...

11 aug 2017 Lees verder