/images/claire-SH.jpg

Claire



Even voorstellen... Ik ben Claire, 32 jaar, verliefd, samenwonend en mama van lieve Floor. Van kleins af aan is al duidelijk dat kleur en tekenen helemaal mijn ding zijn. Wat wil ik later worden; dat is één van de vragen die gesteld werden in de vriendenboekjes van vroeger, waarvan ik laatst bij toeval een onder ogen kwam… tekenaar was destijds mijn antwoord! Het uiteindelijke resultaat komt anno 2015 dicht in de buurt. Ik ben artdirector bij een uitgeverij en geef vorm aan ideeën en concepten waarmee klanten hun doelgroep bereiken.

Tekenen doe ik nu vooral samen met mijn dochter en ik zie uiteraard een groot talent in haar. Mijn gevoel voor kleur en compositie vertaal ik - buiten in het vormgeven - graag in interieur, maar zeker ook in mode. Ik ben altijd druk met het up-to-date houden van ons paleisje en volg woontrends op de voet. Deze combineer ik het liefst met elementen die een eigen verhaal hebben of die ik gewoon te gek vind bijvoorbeeld accessoires die de kamer karakter geven.

Items een nieuw leven geven vind ik ook een uitdaging, alleen resulteert dit om de zoveel tijd weer in een enorme chaos, waardoor ik op dat moment heel even door de bomen het bos niet meer zie. Opgeven is geen optie, dus na veel schuiven, opnieuw een schroef in de muur draaien en me opwinden over het feit waarom in hemelsnaam verlichting een stopcontact nodig heeft, ontstaat altijd toch weer een eenheid waar ik blij van word.

Lifestyle magazines lezen is een hobby die ik niet heel vaak uitoefen, gezien het feit dat ik hier gewoonweg een ‘ik-wil-dit, moet-dat en ik-kan-ook-dat-syndroom’ van krijg. Gelukkig beschikken we tegenwoordig over social media waarop we alles prima kunnen blijven volgen. Mode volg ik redelijk op de voet maar probeer ook daar vooral een eigen draai aan te geven. Vriendinnen benoemen sommige items inmiddels als een echt ‘Claire jurkje’.

Een eigen identiteit creëren in zowel mijn interieur, kleding als werk vind ik een uitdaging en deze probeer ik dan ook elke nieuwe dag opnieuw te omarmen. In het mama en geliefde zijn voel ik me het meest gelukkig, verder gloei ik van geluk wanneer weer een mooie uitgave naar de drukker gaat, ik op grafisch vlak de wens van een klant vorm heb gegeven en last but not least natuurlijk in het bijzijn van lieve mensen waarmee ik onder andere los kan gaan op fijne muziek.

Interieur Ons paleisje

Iedereen die 's avonds in het donker op straat loopt, gluurt stiekem bij huizen binnen waar de gordijnen nog niet dicht zijn en het hele interieu...

23 sep 2015 Lees verder
Claire even voorstellen...

Ik ben Claire, 32 jaar, verliefd, samenwonend en mama van lieve Floor. Van kleins af aan is al duidelijk dat kleur en tekenen helemaal mijn ding ...

16 sep 2015 Lees verder