/images/Karlijn-SH2.jpg

Karlijn



Mijn naam is Karlijn en ik ben 22 jaar. Ik woon in Amsterdam en studeer Cultureel Erfgoed. Wat die studie precies inhoudt? Nou, heb je even.. Aan het eind van mijn studie kan ik verschillende functies in de erfgoedwereld bekleden en beschik ik over de nodige kennis en vaardigheden.

Nogal vaag vind ik zelf. Preciezer gezegd, kan ik straks bijvoorbeeld curator, educator of communicatiemedewerker worden. Ik zou graag educator willen worden in het Tate Museum in Londen, maar daarvoor moet ik eerst die kennis en vaardigheden krijgen.

Ik ben gek op alles wat met wonen te maken heeft. Lees woonbladen van voor tot achter, scheur er plaatjes uit en kijk uren rond op Pinterest naar de mooiste interieurfoto's. Het is dat ik een kleine studentenkamer heb, want anders had ik al heel wat meer mooie woonspullen in huis gehad. Mijn verlanglijstjes staat vol met spullen van Hay, House Doctor en ga zo nog maar even door.
En wat ik verder doe? Ik houd van boeken, en lees deze vooral in het Engels. Young Adult, maar ook romans, thrillers en af een toe een biografie (Steve Jobs) lees ik graag. Boeken met mooie tekeningen, pop-up plaatjes en foto’s heb ik graag in mijn kast staan. Het liefste heb ik elk boek dat ik lees zelf, maar jammer genoeg denkt mijn portemonnee daar anders over. Ook vind ik het leuk om zelf dingen te maken. En laat ik daar nou ook geld voor nodig hebben, ha waar komen anders die tape, stempels en andere dingen vandaan.
Coldplay is mijn favoriete muziek, maar ook veel andere artiesten/groepen. Ik ben alleen zo iemand die 4 maanden na het uitkomen van het liedje, het voor het eerst hoort. Er dan heel enthousiast over vertel en dan meestal van mijn zusje te horen krijg, dat het liedje al lang bekend is en er al weer een nieuwe hype is. Oeps.. En ook nogal een punt hier is dat ik altijd vergeet wie het zingt, ja hallo? Er zijn zoveel artiesten, dat is toch niet te onthouden?!

Ik ben verslaafd aan instagram en pinterest, teken lijstjes (#lijstjesmeisje) en heb een enorme collectie papier, masking tape, potloden en stiften.

Een echte blikvanger in huis neon lichtletters Een echte blikvanger in huis;...

  Ben je op zoek naar een blikvanger voor in huis? Misschien iets op de muur of in de keuken? Dan zijn neon lichtletters misschien wel iets ...

18 aug 2014 Lees verder
Confetti is altijd feest Confetti is altijd feest

Wat is er nu leuker dan confetti? Niets toch? Een verjaardag, een trouwerij, een feestje of gewoon omdat het weekend is begonnen, er is altijd we...

11 aug 2014 Lees verder
Wasmand in interieur Trends op Instagram

Samen met heel veel andere mensen is de meest aangeklikte app op mijn telefoon toch wel Instagram. Wanneer ik 's ochtends wakker wordt is het eer...

04 aug 2014 Lees verder