/images/klaas-hm.jpg

Klaas



Hi! Even voorstellen: Mijn naam is Klaas hogeweg, interieurontwerper en mede eigenaar van de webshop koyaliving.nl

Ik woon sinds 5 jaar in het altijd mooie den bosch. Sinds 10 maanden woon ik in een herenhuis in het centrum van de stad, (samen met mijn mopshond Pug. Het is een woning van ongeveer 90m2 waar ik me helemaal kan uitleven op interieurgebied! Het pand heeft veel originele details waar ik op slag verliefd op werd. Als interieurliefhebber heb ik een passie voor mooie interieurobjecten en materialen. Ik ben gek op natuurlijke materialen en handgemaakte items, waarvan je kan zien dat er met liefde aan gewerkt is.

Naast interieur is reizen ook echt een passie van me. Ik haal veel inspiratie uit het bezoeken van nieuwe landen en steden! Ik zie mijn huis als een soort reisverslag waar steeds weer een nieuwe pagina aan toegevoegd wordt! Leuke kleine souveniers geven een huis persoonlijkheid en ik moet me altijd inhouden om niet te veel woonaccessoires mee te nemen van een reis. 

Voor ik mijn eigen bedrijf had, heb ik aan de Jan Des Bouvrie academie in Deventer gestudeerd. Na mijn studie heb ik voor verschillende interieurontwerpers gewerkt in Nederland en New York. Dat was een fantastische ervaring waar ik super veel van geleerd heb! 

In mijn blogs ga ik jullie meenemen op avontuur in de interieurwereld. Door mijn werk in de interieurbranche kom ik zo veel inspiratie tegen iedere dag. De leukste en mooiste trends, hotspots en interieuritems ga ik uiteraard met jullie delen! 

Ik zal 1 keer per week een blog gaan schrijven hier voor showhome, maar mochten jullie het leuk vinden om mij nog verder te volgen, bekijk dan ook gerust mijn Instagram account!

 

Zwart in je interieur Black is back!

Het is weer eerder donker en het wordt al aardig koud buiten! Tijd om het huis extra gezellig te maken. Nu weten jullie waarschijnlijk wel dat ik...

16 nov 2017 Lees verder
Urban Beton in de jungle

Iedereen die mij kent weet dat ik een voorliefde heb voor natuurlijke materialen. Maar er is nog iets waar ik heel vrolijk van kan worden in een ...

02 nov 2017 Lees verder
Klaas Hogeweg Gaan jullie met mij mee op in...

Wat een speciaal moment! Mijn eerste blog op showhome.nl. Toen Lynda mij vroeg of ik het wellicht leuk zou vinden om onderdeel te worden van...

26 okt 2017 Lees verder