Binnenkijken bij Jet

Binnenkijken bij Jet

Een stoer interieur met robuuste materialen en donkere kleuren, dat is het interieur van Jet. Een interieur waarin geleefd kan worden en waar je je geborgen voelt. Wij zijn dan ook weer erg blij dat Jet voor ons de deuren van haar huis wijd opengooit.

 

Binnenkijken bij Jet

 

 

Jet over haar huis:

Mijn naam is Jet en ik woon nu ruim 10 jaar samen met mijn man, 4 kids en de hond in een 2 onder 1 kapwoning in Beverwijk. Ons huis dateert uit 1902 en heeft nog wat authentieke details.

Het huis is niet heel groot maar heeft wel veel hoekjes en een oude balkenplafond.  Dit is dan ook de reden waarom we destijds verliefd werden op het huis. Het ligt tevens in 1 van de oudste straten van Beverwijk.
Ik ben eigenlijk altijd wel met ons interieur bezig. Als je een dwarsdoorsnede van onze muren zou maken, zou er een dikke laag tevoorschijn komen met verschillende kleuren verf van de afgelopen jaren. Het heeft even geduurd voordat ik echt de stijl vond die bij me past: stoer en industrieel met een voorliefde voor vintage. Niets is leuker om bv een oud kastje weer een nieuw leven te geven door bv een verfje of een sierknopje. Het veranderen in huis geeft mij enorm veel energie en voldoening met als gevolg dat mijn  hoofdje nooit stil staat hahaha en de inrichting in huis dus ook niet!
Ik struin graag bij Kringloopwinkels. Naast de stenen woon- en interieurwinkels als Loods5 (Zaandam), Homestock (Haarlem) en SissyBoy, shop ik ook heel graag online (oa mariekerusticusstyling, www.sterrenhoudt.nl, www.24wonen.nl , www.stoeruhzaken.nl www.athomeliving.nl). Met woonbladen kan ik me uren vermaken, net als met Instagram, zo leuk dat ik dit ontdekt heb en zo inspirerend!

Ik heb een zwak voor kussens, kleden, krukjes en lampen. Ik houd ook erg van natuurlijke materialen waaronder sloophout; het heeft zo'n eigen karakter en een warme, robuuste uitstraling wat meteen sfeer geeft in je huis.

Eigenlijk is ons huis nooit af; niet alleen omdat het een oud huis is en er altijd wel weer wat onderhoud is maar ook omdat niets leuker is dan dat je te laten verrassen door je eigen interieur! Ik kan me dan ook niet voorstellen dat mensen jarenlang tegen hetzelfde inrichting aankijken. Maar het blijkt ook dat heel veel mensen vaak niet zo goed iets durven te veranderen. Zo jammer, want als een nieuw kleurtje op de muur je niet aanstaat, ga je er toch gewoon weer met een ander kleur overheen? Veelal kun je met bv een nieuw kussentje of een andere lamp alweer een heel ander effect creëren en dan hoeft het zeker niet altijd heel duur te zijn.

Mijn man vind het gelukkig net zo leuk om te klussen in huis als ik. De kinderen kunnen mijn "veranderdrang" in eerste instantie niet altijd waarderen maar achteraf vinden ze het gelukkig toch altijd wel leuk. Met 3 tieners in huis is er steeds meer behoefte aan een "eigen" plek. Eigenlijk missen we dan nog 1 slaapkamer. We zouden nog heel graag de schuur verbouwen en er een loungeplek van maken voor de kinderen met een extra logeerplek. Deze zomer zijn we met name ook veel bezig geweest met de tuin. Voorheen was het altijd het project van mijn man maar ik vind het zelf ook steeds leuker om de tuin in te richten en een verlengstuk van je huis te maken. Ook zijn we momenteel druk bezig met de bovenverdieping: de kinderen wilden ruilen van kamer en dat was een mooie gelegenheid om de stijl van de begane grond, door te voeren naar boven.

Laat je vooral veel inspireren en probeer hieraan dan ook je eigen "touch" te geven, dat maakt jouw interieur echt persoonlijk!

 

Binnenkijken bij Jet

Binnenkijken bij Jet

Binnenkijken bij Jet

Binnenkijken bij Jet

Binnenkijken bij Jet

Binnenkijken bij Jet

Binnenkijken bij Jet

Binnenkijken bij Jet

Binnenkijken bij Jet

Binnenkijken bij Jet

Binnenkijken bij Jet

Binnenkijken bij Jet

Binnenkijken bij Jet

Binnenkijken bij Jet

Binnenkijken bij Jet

Binnenkijken bij Jet

Binnenkijken bij Jet

Binnenkijken bij Jet

Binnenkijken bij Jet

 

Wil je Jet blijven volgen? Volg haar dan op Instagram: Instagram.com

we horen graag jouw mening!

Je bent niet ingelogd! LOG IN of MAAK EEN ACCOUNT AAN om ook te reageren zonder dat we je reactie eerst keuren. Reageren zonder

Arielle 26 sep 2017

Stoer sfeertje. Cacenu

Marijke 09 sep 2015

Stoer, leuk, mooi en gezellig..
En ook nog helemaal af..tot en met de tuin!
Knap!

Binnenkijken bij Marjan in h...

  Elk huis, interieur, is uniek. Door de bewoners krijgt elk huis een eigen sfeer. Soms komen we parels tegen waarin echt ziel en zalighe...

02 nov 2022 Lees verder
Binnenkijken bij Marloes

    Organische vormen, natuurtinten met stoer zwart als contrast. Woningen uit de jaren ’70 zijn vaak niet heel populair omdat ...

26 okt 2022 Lees verder
Binnenkijken bij Hanneke

  Stalen deuren, houten balken, stoere accenten in een interieur. Subtiele kleuren en zachte materialen als fijne tegenhanger. Een interieur...

28 sep 2022 Lees verder
Binnenkijken bij Anke

  Als je haar account opent valt het meteen op, kleur! Haar stijl? Een combinatie van boho/vintage en dat dus qua kleur in een hele fijne...

22 sep 2022 Lees verder
Binnenkijken bij Claudia

    Sobere kleuren een overduidelijke eenheid door het hele huis. ‘Strak-landelijk’, zoals ze zelf zegt en ze heeft nog...

14 sep 2022 Lees verder
Binnenkijken bij Selina

  We vielen als een blok voor haar kinderkamers! Bleek, dat ook de rest van haar huis ontzettend sfeervol is. Deze week mogen we binnenki...

31 aug 2022 Lees verder