Binnenkijken bij Wilma

Binnenkijken bij Wilma

 

Ruimte, kleur en heel veel planten. Ook Wilma wisselt, net als wij, graag dingen en kleuren in huis. Wat hopelijk nog een tijdje blijft is de toffe okergele ‘barndoor’! Deze week mogen we binnenkijken bij Wilma, je kijkt weer mee toch?

 

Binnenkijken bij Wilma 

 

Wilma over haar huis

Ik ben Wilma en woon hier samen met mijn man Wouter en onze drie jongens. Kian is bijna 11, Tobie is 8 en Brent is 4. 

Wouter heeft een drukke baan als manager bij de Albert Heijn en ik ben alle dagen thuis omdat ik wegens gezondheidsproblemen niet meer kan werken. (Ik ben in 2011 geopereerd aan een ruggenmergtumor en in 2013 kreeg ik blaaskanker. Gelukkig sinds die tijd schoon, maar heb ik wel een incomplete dwarslaesie.) 

In februari 2017 verkochten wij ons huis maar ging het huis wat wij op het oog hadden op het laatste moment niet door. Inmiddels was de huizenmarkt op hol geslagen en zijn we eerst maar gaan huren! 

Na heel veel huizen bekeken te hebben maar steeds achter het net te vissen werden we steeds brutaler. We wisten namelijk heel goed wat we wilden en waar we dat wilden. ?? Toen ik in november het idee kreeg dat dit huis leeg stond zijn we via via in contact gekomen met de kinderen van de bewoner en ging het heel snel. Ik geloof dat we 2 november de eerste bezichtiging hadden en 27 december kregen we de sleutel! We zijn toen ook voor oud en nieuw nog verhuisd! 

De grootste klus was de vloer! Er lag namelijk op de hele beneden verdieping vloerbedekking, wat helemaal verlijmd was bovenop een prachtige houten vloer! Inmiddels is er al heel veel gebeurd aan klussen, maar hebben we ook zeker nog heel veel op ons to-do lijstje staan. ?

Ik hou ook wel van veranderen dus sommige hoeken in huis zijn alweer veranderd sinds we hier wonen. Ik hou erg van hout, natuurlijke materialen, rotan en veel planten! Ook vind ik regelmatig unieke items via marktplaats of de kringloop. Deze schuifdeur is ook een marktplaatsvondst! 

Op de bovenverdieping zijn inmiddels twee slaapkamers klaar voor de jongste twee boys. Eigenlijk hebben we alles gesloopt behalve de muren en ook komt er bovenop deze kamertjes nog een speelzolder. De andere kant van de bovenverdieping moet nog, maar daar komt een slaapkamer met vide voor onze oudste zoon. 

Ons huis bestaat uit een aparte keuken, waar we als gezin bijna altijd eten, en een woonkamer met een grote eettafel. Daar zitten we vaak alleen als we visite hebben of als we spelletjes doen.

Onze laatste grote klus is de trap geweest en wat zijn we trots en blij met het resultaat! Leuk dat jullie bij ons binnen wilden kijken! 

Wilma blijven volgen? Kijk op haar Instagramaccount: @huisjeboompjeboys

 

Binnenkijken bij Wilma

Binnenkijken bij Wilma

Binnenkijken bij Wilma

Binnenkijken bij Wilma

Binnenkijken bij Wilma

we horen graag jouw mening!

Je bent niet ingelogd! LOG IN of MAAK EEN ACCOUNT AAN om ook te reageren zonder dat we je reactie eerst keuren. Reageren zonder

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Binnenkijken bij Carla

  Onzin natuurlijk dat alleen grotere huizen leuk in te richten zijn. Onzin ook dat als je kleiner woont je vooral minimalistisch te werk...

20 nov 2019 Lees verder
Binnenkijken bij Brenda

  Sommige interieurs zijn niet in één ‘hokje’ te vangen. Ook Brenda heeft een zogenaamd eclectisch interieur, d...

06 nov 2019 Lees verder
Binnenkijken bij Debora

  Wonen waar eens de ouderlijke boerderij stond. Van de stad terug naar het haar geboortedorp om daar, op een voor haar wel heel bekend stuk...

30 okt 2019 Lees verder
Binnenkijken bij Jennie

  Jennies interieur springt er echt uit op Instagram, als je haar account bekijkt snap je meteen waarom! Ze gaat geen (donkere) kleur uit de...

16 okt 2019 Lees verder
Binnenkijken bij Natascha

  Een tuin als een vakantieresort, fotobehang kamerbreed en een verstopte tv. Bij wie? Bij Natascha! Laat haar je meenemen door haar interie...

02 okt 2019 Lees verder
Binnenkijken bij Marjolein

  Een interieur vol vintage en tweedehands items, aangevuld met veel kleur en planten. Duurzaam én origineel, daar wil toch iedere...

25 sep 2019 Lees verder