De leukste picknicktafels!

Buitenruimte: maximaal benutten


Picknicktafels kunnen een leuke manier zijn om de buitenplaats op een bedrijventerrein optimaal te benutten. In de verschillende gebouwen op het terrein zijn kantoren gehuisvest, werken mensen hard aan ICT-oplossingen, innovatieve producten en zitten de werknemers constant achter de computer.

De beschikbaarheid van een fijne plek in de open lucht voor een ontspannen lunch of een gezellige pauze wordt door velen als prettige afwisseling ervaren. Maar hoe zorg je ervoor dat zoveel mogelijk mensen kunnen werken, lunchen en ontspannen op een buitenplaats die misschien niet al te ruim is?

 

De leukste picknicktafels voor bedrijven of thuis: snel bezorgd en gemonteerd

 

De buitenruimte optimaal inrichten


Bij het bekijken van de mogelijkheden voor de inrichting van de betegelde binnenplaats op het terrein bleek dat het leuk zou zijn om wat plantenbakken met groen neer te zetten, naast (uiteraard) tafels en stoelen of bankjes. In de buitenlucht gezellig met collega’s samen lunchen is natuurlijk aantrekkelijk voor bijna iedere werknemer.

Zelfs buiten werken aan stevige tafels is een optie. Essentieel zijn hier steeds kwalitatief goede, stevige picknicktafels die goed bestand zijn tegen weer en wind. En uiteraard gemaakt van materialen met een hoogwaardige en natuurlijke uitstraling. 

Picknicktafels, gaan die lang mee?


Vaak laat het assortiment picknicktafels van de meeste bouwmarkten te wensen over wat betreft de stevigheid en de kwaliteit van de tafels. Vaak zijn de tafels gemaakt van vurenhout. Dit type hout gaat in de meeste gevallen slechts een paar jaar mee als de tafel voornamelijk buiten staat.

Ook kunnen de zittingen vaak wat aan de krappe kant zijn, of de balken zijn te dun. Een picknicktafel uit zwaarder en volgroeid grenenhout is in deze opzichten meestal de beste keuze.

Ook Douglas picknicktafels hebben een lange levensduur en blijven mooi, ook wanneer ze steeds buiten staan.  Tafels uit deze houtsoort gaan doorgaans tenminste 15 tot 20 jaar mee en hebben weinig tot geen onderhoud nodig. Perfect!

De vereisten voor veilige picknicktafels


Bij het inrichten van een bedrijfsruimte (ook wanneer dit buiten is) staat niet alleen duurzaamheid  voorop, maar ook veiligheid en gebruiksgemak zijn bepalend. De picknicktafels van Rockwood® voldoen mooi aan al deze vereisten: ze hebben afgeronde hoeken en de zittingen en tafelbladen zijn mooi glad geschuurd.

Hierdoor ontstaan dus geen beschadigingen aan je kleding en zijn ze over het algemeen een stuk veiliger. De tafels zouden daarom bijvoorbeeld op een schoolplein niet misstaan: ook kinderen kunnen zich veilig in de buurt van de Rockwood® picknicktafels bewegen.

 

De leukste picknicktafels voor bedrijven of thuis: snel bezorgd & gemonteerd

 

Kiezen voor onderhoudsvrije tafels


Een Rockwood® picknicktafel is dieper geïmpregneerd dan de tafels die je doorgaans in de bouwmarkt vindt en het assortiment tafels van Rockwood® biedt een enorm aantal verschillende modellen picknicktafels.

Door te kiezen voor verschillende formaten tafels kun je ervoor zorgen dat er zowel ruime eettafels komen als kleinere gezellige zittafels voor bijvoorbeeld vier personen. Zo kun je de beschikbare ruimte optimaal benutten en gezellig inrichten. Ideaal. 

Picknicktafels bestellen voor aan huis of voor bij je bedrijf


Sommige tafels in het aanbod staan zo goed dat je je ze ook in je tuin zou kunnen voorstellen: lekker in de zomer buiten eten zonder dat je steeds hoeft te slepen met een uitklaptafel en stoeltjes die net niet lekker zitten. Gelukkig levert Rockwood® zowel aan bedrijven als aan particulieren.

De reviews van zowel zakelijke als particuliere klanten zijn meer dan positief: het bedrijf levert een professionele service en biedt betrouwbaarheid en kwaliteit. Met de keuze voor een six stack staffelkorting op een pakket van zes tafels zorg je voor zo'n 40 zitplaatsen aan meerdere stevige tafels: genoeg plek dus voor alle collega’s. 

Comfortabele tafels in een ergonomisch ontwerp


Natuurlijk doet niet alleen het nette uiterlijk van een picknicktafel ertoe, maar ook de toegankelijkheid ervan. Iedereen moet gemakkelijk aan de tafel kunnen plaatsnemen om echt een fijne sfeer te creëren. De picknicktafel moet dus een makkelijke instap bieden. Voor personen die wat slechter ter been zijn, kan het immers lastig zijn om aan een reguliere picknicktafel te gaan zitten.

Binnen het assortiment Rockwood® tafels is er de Ergo-Sit picknicktafel. Deze biedt zittingen met een stevige rugleuning en een gemakkelijke instap. Zo hebben alle werknemers een comfortabele zitplaats.

De bezorging en montage van picknicktafels


Het in elkaar zetten van een picknicktafel kan een behoorlijke klus lijken, zeker met het kwalitatief hoogwaardige en zwaardere hout. Rockwood® neemt je dit karwei uit handen door de tafel direct bij de bezorging te monteren.

Dit wordt ook gewoon door de bezorger gedaan, die altijd ervaring heeft om dit op grote schaal te doen. Op de productpagina vind je of dit optioneel is of al inbegrepen bij de prijs. Samen met de korte levertijd van 3 tot 5 werkdagen levert Rockwood® hiermee een hoge mate van service. 

Jouw tuin of bedrijfsruimte snel inrichten met picknicktafels


Of je dus gezellig in je tuin samen met je gezin wil eten of meerdere picknicktafels voor grotere groepen nodig hebt: in het assortiment van Rockwood® vind je meerdere design picknicktafels die voor allerhande gelegenheden te gebruiken zijn.

De producten worden altijd snel bezorgd en kunnen direct in elkaar gezet worden door de bezorger, zodat ze meteen klaar voor gebruik zijn. Zo geniet je van moderne picknicktafels met een opvallend mooi ontwerp, zowel voor thuis als op het werk.

we horen graag jouw mening!

Je bent niet ingelogd! LOG IN of MAAK EEN ACCOUNT AAN om ook te reageren zonder dat we je reactie eerst keuren. Reageren zonder

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Snel een tuinhuisje in je tu...

Wiehoe! Zomer is ‘aan’ en dat zullen we weten ook! Meteen de eerste week een hittegolf op de agenda dus tijd voor aangepaste arbeid! ...

23 jun 2020 Lees verder
5 onmisbare items voor in de...

De zomer komt eraan! We hebben al heerlijk kunnen genieten van lekker weer, maar er komen nog veel meer dagen aan. Tijd dus om jouw tuin helemaal...

22 jun 2020 Lees verder
4 Tips voor het inrichten va...

Ben je van plan om je badkamer aan te pakken? Dan heeft Mastello vier mooie tips voor je op een rij gezet. Het inrichten van je nieuwe badkamer i...

17 jun 2020 Lees verder
5 Tips: Zo geniet je optimaa...

De zomer is in zicht en dit betekent dat je jouw tuin zomer-ready kan gaan maken. Misschien heb je nog wel mooie tuinmeubelen staan, of is het ti...

04 jun 2020 Lees verder
Een lichtplan voor de tuin

Je huis is eigenlijk wel klaar. Je bent heel erg tevreden over de inrichting en vooral de verlichting van je interieur vind je helemaal top! Je h...

25 mei 2020 Lees verder
To plant a garden is to beli...

Meer tijd dan je soms lief is, we kennen het allemaal. We moeten creatiever worden en omdenken, wat kunnen we wél doen? Je kunt dit zelfs ...

13 mei 2020 Lees verder