Interieurproof speelgoed

Als interieurontwerper krijg ik best vaak de vraag, wat nu een goede oplossing is voor al het speelgoed van de kinderen. Daar zijn natuurlijk genoeg oplossingen voor te bedenken: maak ruimte voor een fijne speelhoek; er zijn veel mooie opbergmogelijkheden; wisselen van speelgoed (de helft even naar boven); maak echt kastruimte vrij of koop een extra kast, een klepbank is ook handig; etc etc. 

En mijn huis ligt op een vrije dag ook vol met speelgoed, dat na het spelen en aan het einde van de dag weer in de kasten wordt opgeborgen..

Maarrr.... laten we het eens hebben over speelgoed dat juist wel gezien mag worden. In een huis waar kinderen wonen, mag natuurlijk ook speelgoed rondslingeren (maar liever dan wel ‘interieurproof-speelgoed' natuurlijk *wink).

Nu wij na een meisje ook een jongetje hebben gekregen, begint het hele speelgoed zoeken weer opnieuw, wat zijn er veel gave dingen te koop! Hieronder laat ik je een top 10 (oke iets meer dan 10) van interieurproof speelgoed zien... veel staat op onze wishlist!

 

 

1. Een stoere gepimpte autogarage. Deze witte garage kocht Natasja van @zwartwitwonen bij happycreations.shop en de zwarte stickerset bij studiolittlesissy.

Interieurproof speelgoed

 

 

2. Zijn jullie ook zo verliefd op deze poppenhuizen? Dit poppenhuis is er een van Pinolino met meubeltjes via projectdollhouse. Echt geweldig hoe je de ruimtes in kan richten zoals een modern grote mensen huis. Natasja (@zwartwitwonen) maakte meerdere beauties, check haar feed maar eens voor nog meer inspiratie!

Interieurproof speelgoed

Interieurproof speelgoed

 

3. Fietsjes... als ze klein zijn mogen ze nog even binnen fietsen en buiten loop ik ook liever achter zo’n mooi exemplaar aan (of ben ik nu heel erg?) Deze zijn van Foxrider, Veloretti en Wishbonedesign, de laatste kun je ombouwen van driewieler naar gewone loopfiets.

Interieurproof speelgoed

Interieurproof speelgoed

Interieurproof speelgoed

Interieurproof speelgoed

Scheuren (en rennen) maar!  fotocredit Pien van @huys8

 

 

4. Fotocameraatjes! Mijn kleine dametje doet mij graag na en aangezien ik best vaak fotografeer, zijn deze echt te schattig! Je shopt ze via Wolligbylein (op instagram en facebook te vinden).

Interieurproof speelgoed

 

 

5. Oeh! De schommel van DonebyDeer staat echt bovenaan mijn wishlist voor mijn kleine ventje. We hebben een hoog plafond met balken, dus schommelen maar!

Interieurproof speelgoed

 

 

6. De Wobbel en Wobbel360, daar heb je dan weer geen hoog plafond voor nodig. Deze mooie items nodigen uit om mee te spelen, evenwicht bewaren, luieren, of als opstapje…creatieve kids! (foto's door sannepaul.com) 

Interieurproof speelgoed

Interieurproof speelgoed

www.danivanoeffelen.nl

 

 

7. Poppenbedjes, zijn dit geen geweldig mooie exemplaren van Donebydeer en Smallstuff? Je shopt beiden onder andere via www.littlethingz.be

Interieurproof speelgoed

Interieurproof speelgoed

 

 

8. Waytoplay! Deze flexibele wegdelen kunnen overal gebruikt worden, binnen en buiten (fotocredit monty & moosh). Ik vind ze geweldig in combinatie met de houten autootjes en vliegtuigjes van Pinch Toys.

Interieurproof speelgoed

Interieurproof speelgoed

 

 

9. Een speelkeukentje.. geen plastic alsjeblieft! Deze mooie keukentjes misstaan niet in je eigen keuken. Het Ikea keukentje, maar dan gepimpt (deze pimpte ohmygoody.nl, via haar site kun je ook de gave naamsticker bestellen!). Het tweede keukentje is de Micki Bistro Minikeuken (voor als je iets minder ruimte hebt).

Interieurproof speelgoed

Interieurproof speelgoed

 

 

10. Deze keukentjes maken we dan helemaal af met geweldig houten, pastelkleurig keukengerei van Littlelobi.nl

Interieurproof speelgoed

Interieurproof speelgoed

fotocredit @lieke_h, www.fascino-coffee.com

 

En... zijn jullie het met me eens dat het helemaal niet zo erg is wanneer dit speelgoed rondslingerd?
Dat wordt nog lastig kiezen voor de feest- en verjaardagen, want eigenlijk is mijn top-10 lijst nog veel langer haha.

Niets uit deze blog is gesponserd, puur mijn top10 van dit moment.

Marlous
Ook te volgen op: Bohjerte.com
we horen graag jouw mening!

Je bent niet ingelogd! LOG IN of MAAK EEN ACCOUNT AAN om ook te reageren zonder dat we je reactie eerst keuren. Reageren zonder

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

5 tips voor de perfecte kind...

Jouw kind, da’s toch het allerleukste kind dat er bestaat? Nou dan, daar wil je dan toch ook de allerleukste kinderkamer voor? Als baby mer...

13 aug 2018 Lees verder
De top 5 kraamcadeau's

Soms lijkt het alsof er een babyboom om je heen is losgebarsten. Ik denk dat iedereen dit wel eens heeft gehad … ja toch? Super leuk natuu...

25 apr 2018 Lees verder
kie-qboo-fun-furniture-for-kids-kl.jpg Kie-qboo! Fun furniture for ...

Laat hun fantasie de vrije loop, prikkel ze en laat ze spelenderwijs leren hun verbeelding te gebruiken. Laat ze zo lang mogelijk kind zijn. Het ...

23 feb 2018 Lees verder
kinderkamer-inrichten-kl.jpg Kinderkamer inrichten - een ...

Eén van de ruimtes in huis waar sfeer heel belangrijk is is de kamer van kind(eren). Hoe klein ze ook zijn, ze voelen feilloos aan als er ...

30 jan 2018 Lees verder
kinderkamers-opruimen-kl.jpg Opruimen en kids

Een blog die buiten mijn comfortzone ligt, waarom? Ik ga het hebben over opruimen en kinderen.. Ik heb zelf geen kinderen maar vrienden in mijn o...

03 jan 2018 Lees verder
tips-babykamer-kl.jpg Tips voor het inrichten van ...

De babykamer inrichten is één van de leukste dingen om te doen als je zwanger bent. Naast de essentiële benodigdheden zoals ee...

08 dec 2017 Lees verder