Interieurstylist Zuid-Holland - Claudia Leertouwer

Als klein meisje had Claudia Leertouwer (41 jaar) al oog voor interieurstyling en woonaccessoires. Van een wekelijks veranderende slaapkamer tot fantasieën over make-overs van hotelkamers, Claudia was altijd bezig met de creatiefste woonideeën. Interieur is haar ding!

Haar eerste baantje was (hoe kan het ook anders?) bij een cadeau- en woonaccessoires winkel, waar ze tijdens haar studie boekhouden heeft kunnen werken. Na haar studie gaat Claudia aan de slag als boekhoudster, werk waar ze goed in is en plezier uithaalt. Toch kriebelde er iets vanbinnen: creativiteit.

“Een goed sluitende jaarrekening geeft me tot op de dag van vandaag een goed gevoel, maar mijn creatieve kanten kan ik hier niet in kwijt.”

Claudia besluit het roer om te gooien en start een eigen winkeltje met woonaccessoires. “Dit past echt bij jou!” riepen al haar vrienden. Helaas was de woonwinkel geen lang leven beschoren en het interieur plezier van Claudia was even helemaal weg. Na een tijdje heeft ze dit een plekje kunnen geven en Claudia’s passie was back! Ze startte ‘Van tot (t)huis’ en is weer volop en succesvol aan het werk in de interieurstyling branche.

Surfen en binnenkijken
Inspiratie is voor interieurstylisten van groot belang, zo ook voor Claudia. Haar interieurinspiratie doet ze op uit surfen op het internet, stiekem gluren bij de buren en pakt ieder magazine wat te krijgen is. 

Ook al laat Claudia zich flink op het gebied van wonen flink inspireren, aan trends op het gebied van interieur en inrichting hecht ze weinig waarde.

Aan trends doe ik niet. Een huis moet een thuis zijn, sfeer creëren waar de bewoners zich goed bij voelen is voor mij vele malen belangrijker dan het volgen van trends.”

Bij het opdoen van interieurinspiratie slaat Claudia ShowHome nooit over.

“Bij ShowHome word ik op mijn wenken bediend op het gebied van ‘binnen kijken’. Ik vind het heerlijk hoe alles wat met wonen te maken heeft op één website terug te vinden is. Goed voor uren surfplezier en elke keer wat nieuws.”

Ambities
Grote, uitgesproken ambities heeft Claudia niet. Harmonie en evenwicht zijn sleutelwoorden in haar stijl. Voor haar zal een tevreden opdrachtgever ook in de toekomst centraal blijven staan.

Meer informatie
Neem voor meer informatie over Claudia of mogelijkheden tot een advies op maat contact op via Twitter, LinkedIn of bekijk de website.

Stylist bij jou in de provincie!
ShowHome besteedt maandelijks aandacht een geselecteerde stylist uit een bepaalde provincie. Na Zuid-Holland met Claudia Leertouwer staat volgende maand Liesbeth van Tol uit Utrecht op het programma.

Ben je opzoek naar een interieurstylist uit een andere provincie? Neem dan een kijkje in ons overzicht:

Mara Blikslager
Ook te volgen op: Damespraatjes.nl
we horen graag jouw mening!

Je bent niet ingelogd! LOG IN of MAAK EEN ACCOUNT AAN om ook te reageren zonder dat we je reactie eerst keuren. Reageren zonder

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

foto-1-showhome-kl.jpg Off we go...

Blog nummer 1 is een feit! Normaal gesproken vloeien de woorden rijkelijk bij mij wanneer ik schrijf voor mijn insta account Pretty old pieces en...

14 feb 2019 Lees verder
Hallo daar! Laat ik me even ...

Blogjes schrijven, ik vind het leuk. Zó leuk zelfs, dat ik afgelopen zomer besloot mijn fysieke winkel in Interieur & Lifestyle artike...

29 jan 2019 Lees verder
Daar is ie dan!

Hoi, daar is ie dan: mijn allereerste blog! En wat onwijs leuk dat je er bent om hem te lezen! Hoewel ik al heel lang blogs lees, is het er nooit...

03 sep 2018 Lees verder
klaas-hogeweg-kl4.jpg Gaan jullie met mij mee op i...

Wat een speciaal moment! Mijn eerste blog op showhome.nl. Toen Lynda mij vroeg of ik het wellicht leuk zou vinden om onderdeel te worden van...

26 okt 2017 Lees verder
eerst-even-een-voorstelrondje-kl.jpg Eerst even een voorstelrondj...

Elke week op woensdag krijg ik de ruimte om een blog te schrijven hier op Showhome.nl, hoe-leuk-is dat! Ik ben nogal een newly op dit gebied en i...

14 jun 2017 Lees verder
fauteuil-kl2.jpg Ik zou mij even voorstellen....

Ik ben Marleen, een 34 jarige interieurstylist en blogger. Samen met mijn ruwharige dwergteckel Pip woon ik in een appartement in Enschede. Ik be...

15 jan 2017 Lees verder