Klein dagboekje van Jorian #13

Hoi! Mijn week was weer super druk, maar wel heel leuk. Ik maakte deze week veel foto's, dus kijk gauw naar mijn avonturen! ENJOY :)

 

klein dagboekje jorian    klein dagboekje jorian

Vorig week vertelde ik het al, maar Marlies en ik hadden een fotoshoot op de planning. Het komt ergens in mei in het blad Vriendin en het gaat over vriendschappen die ontstaan zijn door social media! Het was een leuke ochtend en grappig om dit een keer mee te maken. 

 

 

klein dagboekje jorian    klein dagboekje jorian

Daarna gingen we door naar het mooie huis van Marlies omdat we nog moesten werken aan een KIDS DIY voor Flair. Iets met veel kleur en snoep ;)

 

 

klein dagboekje jorian    klein dagboekje jorian

Ik moest afgelopen weekend ook werken in PLUUM. Het ziet er weer lekker 'lente-achtig' uit in de winkel. 'S avonds kwam Thijs en bakte we pannenkoeken. We namen ook een radler biertje. Daarna was ik zo ongelofelijk moe van een drukke werkweek, dus ik lag vroeg in bed. Zondag was gelukkig heel ontspannen want Thijs en ik hadden een Welness dagje! Daar zijn natuurlijk geen foto's van gemaakt ;)

 

 

klein dagboekje jorian    klein dagboekje jorian

Ik kreeg deze week twee prachtige bossen met tulpen. Één boeketje van een vriendin en het andere boeketje van 24flower! Staat ontzettend fleurig in huis.

 

 

klein dagboekje jorian    klein dagboekje jorian

Omdat Tessa (van The Green happiness) jarig was deze week, ging ik alvast voorbereidingen treffen om feestelijke foto's te kunnen maken. Ik vond leuke confetti bij de Sissyboy en andere spulletjes bij de Sostrene Grene. Ken je deze winke al? Echt geweldig! Ik kom daar nooit met legen handen uit ;)

 

 

klein dagboekje jorian    klein dagboekje jorian

Voorbereidingen op kantoor! Ziet er vrolijk uit he?

 

 

klein dagboekje jorian    klein dagboekje jorian

Op de eerste foto eetbare bloemen. Dit zijn bloemen die je kan bestellen bij; bloombites.nl. Echt een geweldige site waar je echt even moet kijken als je iets wilt koken met bloemen. En op de tweede foto kwam jarige Tessa binnen! Er werd uiteraard met confetti gegooid ;)

 

 

klein dagboekje jorian    klein dagboekje jorian

We maakten een geweldige feesttaart omdat Tessa jarig was, maar ook omdat er 100 K volgers zijn op de The Green happiness facebook! Daarna werkte ik alles uit op de computer met een overgebleven drankje.

 

 

klein dagboekje jorian    klein dagboekje jorian

Deze week de Flair al gezien? Marlies en ik hebben een leuke KIDS DIY gemaakt en een hotspot route door Amersfoort :) Natuurlijk zijn we weer ongelofelijk trots!

 

 

klein dagboekje jorian    klein dagboekje jorian

En nog een shopping die ik maakte bij een toffe binnenkijker in Flair! Altijd leuk om het resultaat dan eindelijk in het 'echt' te zien. Meestal lees ik Flair lekker in de trein als ik naar Amsterdam ga.

 

Dit waren weer een aantal kiekjes van de afgelopen week. Dit weekend werk ik en staat er een gezellig spelletjes avond bij mij thuis met vrienden. Wat gaan jullie doen? Tot volgende week & geniet van je vrije dagen!

Liefs Jorian

Jorian Lub
Ook te volgen op: Joriannn.nl
we horen graag jouw mening!

Je bent niet ingelogd! LOG IN of MAAK EEN ACCOUNT AAN om ook te reageren zonder dat we je reactie eerst keuren. Reageren zonder

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Een thuiskantoor of thuispra...

Steeds meer mensen werken vanuit huis en richten een thuiskantoor in. Fijn, want dat biedt veel voordelen! Toch zijn er ook dingen waaraan je moe...

31 mrt 2023 Lees verder
Hier moet jij op letten bij ...

Online kun je veel bestellen. Niet alleen van Nederlandse webshops, maar ook op buitenlandse sites kun je prachtige artikelen scoren. Denk aan ar...

10 mrt 2023 Lees verder
Stijlvol, handig én essenti...

Een wijnkoelkast is, zoals de naam al doet vermoeden, een type koeling speciaal ontworpen om wijn in te bewaren. Maar waarom is juiste ...

17 feb 2023 Lees verder
3 leuke cadeaus voor moederd...

In mei is het weer moederdag. Dit lijkt nog ver weg, maar voordat je het weet is het weer mei. Kom je altijd met een bosje bloemen en chocolade a...

13 feb 2023 Lees verder
Extra ruimte en meerwaarde -...

Laten we vooropstellen dat als je bv je zolder alleen maar gebruikt voor het bewaren/opslaan van spullen dat dát eigenlijk heel zonde is! ...

08 feb 2023 Lees verder
3x tips om jouw dak te onder...

Je dak goed onderhouden is absoluut aan te raden als je geen lekkages of andere problemen wilt ondervinden. Klinkt verstandig, maar het onderhoud...

03 feb 2023 Lees verder