Opgeruimd staat netjes

Als je veel spullen hebt, is het fijn als je dat allemaal netjes kunt opbergen. Dat is niet alleen overzichtelijk, het staat ook veel netter! Niets fijner dan een rustig en opgeruimd huis.
Zelf heb ik door het hele huis allerlei spulletjes zijn, maar dat zijn vooral decoratiespullen. De echte ‘troep’ heb ik in dozen in de kast staan. Kasten zonder glazen deuren zijn helemaal ideaal, dan zie je ook alle dozen niet meer staan en oogt het nóg opgeruimder.

 

1. Deze mooie, witte kast van Woood is ideaal om al je spullen in op te bergen. Veel planken, dus veel ruimte. Het toffe aan deze kast vind ik dat het de uitstraling van een lockerkast heeft, maar van hout is, waardoor het minder industrieel oogt. Hij kost €339.
2. Dit nachtkastje van Bloomingville is dan misschien niet bedoeld voor heel veel spullen, maar laat je slaapkamer er wel opgeruimd uitzien. Tijdschriften, leesbril of leeslampje kun je erin opbergen. Leuk detail: het handgreepje is van leer. Hij kost €339.
3. Deze kast zag ik onlangs bij Ikea en vond hem eigenlijk helemaal niet Ikea-achtig! Mooi strak en wit. Hij kost €69,95.
4. Scandinavisch design is helemaal hip. Zwart/wit wonen is helemaal hip. Deze kast is een mooie combinatie van deze twee. Hij is van House Doctor en kost €462,95.
5. Een toefje kleur kan nooit kwaad! Deze turquoise kast is perfect voor als je wat kleur wilt in huis. Deze kast koop je op Eyoba.com voor €439.
6. Deze kast is wel een echte lockerkast en past dus goed in een industrieel interieur. Maar doordat hij wit is, oogt het niet te zwaar en te donker. Deze kast is van HK Living en kost €549.
7. Fris, simpel en modern. Dat is wat deze kast uitstraalt. Je huis oogt dus niet alleen ‘fresh and clean’, dat is ‘ie ook echt! Je koopt de kast voor €299 bij Woonexpress.
8. En tot slot deze kast van Whkmp’s Own. De combinatie van hout en lichtblauw vind ik erg mooi. Omdat de kast niet heel breed is, past hij eigenlijk tegen iedere muur. Hij kost €579.

Janouk Weekhout
Ook te volgen op: Redfashionhead.nl
we horen graag jouw mening!

Je bent niet ingelogd! LOG IN of MAAK EEN ACCOUNT AAN om ook te reageren zonder dat we je reactie eerst keuren. Reageren zonder

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Opruimen als een pro, don’...

Ondanks alle goedbedoelde adviezen en tips van Marie blijft er iets voor wrijving zorgen. We schreven zelf ook al een artikel voor je met een aan...

15 feb 2019 Lees verder
Kleding & Interieur

Kleding, wie is hier nu niet gek op? En wie droomt er nu niet van een eigen walk in closet? Ik start deze blog met deze 2 vragen omdat ik beide z...

06 feb 2019 Lees verder
“Ontspullen” = Opruimen

“ONTSPULLEN” = OPRUIMEN    Ik krijg regelmatig de vraag…”waar laat je alles”?  Hoe doe je dat? HOE ...

04 feb 2019 Lees verder
Opgeruimd het nieuwe jaar in

Ik zal vast niet de enige zijn die de (meeste) kerstspullen al heeft opgeruimd voordat het nieuwe jaar is ingeluid. De houten boom staat weer voo...

30 dec 2018 Lees verder
Een opgeruimd huis

Heb jij dat ook, dat je van het ene op het andere moment denkt: "dit kan echt niet meer, ik moet opruimen!"? Ik heb dat dus. Heel lang is er niet...

29 okt 2018 Lees verder
Toffe afvalbakken om afval m...

Afval scheiden is goed, dat zouden we allemaal moeten doen. Veel mensen zijn ook al lekker op weg maar plaatsgebrek is wel een dingetje voor vele...

24 sep 2018 Lees verder