Pasen 2023 - gezelligheid en een leuk stijlvolle Paastafel

Pasen!

 

De zon liet op zich wachten, buiten is nog steeds best fris maar….het is al bijna Pasen! Zomaar ineens is daar dan het eerste ‘lentefeest’ en ben jij misschien nog niet helemaal in de juiste stemming. Heb je al wat aan Paasdecoratie in huis of wil je nog last minute wat leuks maken, kopen, regelen? Weet je al wat er op de Paastafel geserveerd wordt of zoek je nog wat lekkers om je etentje mee op te vrolijken? We hebben wat last minute paasinspiratie. Met weinig middelen toch een hele stijlvolle en gezellige paastafel en dito paasdecoratie.

 

Paasbrunch

Tijdens de diverse feestdagen is het altijd leuk om een brunch te organiseren. Iedereen kan rustig aan de dag beginnen en wat later aanschuiven. Geeft jou ook de kans om wat langer te slapen en in alle rust aan de voorbereidingen te beginnen. Pasen 2023 vraagt om kleur en vrolijkheid en of je dat nou gedoseerd doet of uitbundig (die kleur) met een aantal typische paasversieringen is het al snel gezellig. Paasinspiratie 2023 vonden we op diverse inspirerende plekken!

 

Pasen!

 

Hoe mooi is deze Paaskrans? Iedereen een omelet want de lege eieren heb je nog voor deze superleuk Paas diy. Een kaarsje, een bloemetje of bloembolletje, een beetje mos, je kunt de eitjes vullen met wat jou leuk lijkt.

 

Pasen!

 

je keuken omtoveren tot dé lentekeuken van het seizoen? Wat een zalige plek om je Paasbrunch/-lunch/-diner voor te bereiden. Bij So Celebrate vind je overigens voor álle feestdagen leuke inspiratie.

 

Pasen!

 

Een uitbundige Paastafel heeft kleur. Kleuren kun je op verschillende manieren toepassen zonder dat het eindresultaat schreeuwerig is. Zoals hier, een fantastische tafel voor heel veel lentevieringen! Onze favorieten op deze tafel?

 

 

Misschien heeft iemand in je familie zoiets nog in de kast staan? Prachtige vazen met blauw motief die altijd weer mooi te combineren zijn.

 

Pasen!

 

In diverse vrolijke kleurtjes verkrijgbaar, kaarsen mogen nooit ontbreken op een feesttafel, toch?

 

Pasen!

 

Niet óp de tafel maar erboven, deze heerlijke lamp! Voor mooi diffuus licht, een luchtige sfeer en serene look. Lentevibes all over…..

 

Paasrecepten

Eten, een feesttafel dek je om samen een lekkere maaltijd aan te kunnen genieten. Een Paasbrunch vraagt om vrolijkheid en ook als het kan wat gerechtjes met kleur. Wil je dat je kindjes wat langer blijven zitten dan hoort er ook wat grappigs bij. Grappig én vrolijk vinden wij deze ‘konijnenkontjes’ van Simone! 

Als je dan toch op de website van Foodquotes bent, Simone heeft nog veel meer lekkers en leuks op haar ‘foodsite’ staan, zoals onderstaande pompoen-wortelsoep (konijn, Pasen, MATCH!) met feta en pistachenootjes

Pasen!

 

Voorjaarsservies

Smaken verschillen en je hoeft echt niet altijd een compleet nieuw servies te kopen om je tafel weer eens anders te kunnen dekken. Een rondje kringloop levert al snel de leukste items op om mee te stylen maar ook een handvol nieuwe serviesdelen die je kunt combineren met wat je al hebt levert verrassende resultaten op. Laat je inspireren voor je voorjaarsservies door onderstaande ideeën!

 

Prachtige kommen in mooie aardse kleuren die, als je ze op elkaar zet, je aan Paaseieren doen denken maar die los ook te gek zijn voor je voorjaarssoepje of lentebowl.

 Pasen!

 

Hip Tafelen zou je, als je dol bent op servies en tafels dekken, eigenlijk moeten volgen op Instagram. Ze delen zó ontzettend veel tips en inspiratie voor welke tafel dan ook en hun shop staat vól met alle soorten, maten en kleuren servies, glaswerk, bestek etc.

 

 

Heb je een H&M met een HOME afdeling in de buurt? Ga daar beslist nog snel even naar binnen voor Pasen want ook daar hebben ze heel leuk en betaalbaar servies waarmee je je Paastafel zowel stijlvol als kleurrijk of in traditioneel Paasgeel kunt dekken.

 

we horen graag jouw mening!

Je bent niet ingelogd! LOG IN of MAAK EEN ACCOUNT AAN om ook te reageren zonder dat we je reactie eerst keuren. Reageren zonder

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

De vloer die je gezondheid i...

Het vinden van de perfecte vloer voor je woning kan een uitdagende klus zijn. Je hebt wellicht een bepaald design of patroon in gedachten, maar d...

29 sep 2023 Lees verder
Duurzaam wonen: over comfort...

Slimme gadgets, technologische snufjes die ons huis comfortabeler en moderner maken. ‘Hey Google’ klinkt er door steeds meer huizen e...

29 sep 2023 Lees verder
De voordelen van eSIM op een...

De komst van eSIM heeft ongelooflijk veel voordelen gebracht voor de gemiddelde smartphonegebruiker. Hiermee is je telefoon definitief nóg...

21 sep 2023 Lees verder
Nieuw avontuur - zo ga je je...

Hoe was je zomer? Hopelijk heb je genoten en ben je volledig uitgerust en opnieuw geïnspireerd weer aan de slag gegaan. Heb je je vergaapt a...

14 sep 2023 Lees verder
Ontdek de voordelen van het ...

  Huren van opslagruimte kan voor iederéén een uitkomst blijken. In de dynamische wereld van tegenwoordig, als bezittingen ...

31 aug 2023 Lees verder
Het gevaar van verborgen lek...

  In ons dagelijks leven geven we zelden aandacht aan de mogelijke bedreigingen die zich onder onze neus kunnen verbergen. Toch schuilt er s...

29 aug 2023 Lees verder