VINTER is coming bij Ikea

Yes, we gaan van start! Om jullie alvast voor te bereiden op Kerst 2017 trappen we af met een kerstcollectie die iedereen waarschijnlijk gaat tegenkomen in de komende maanden; bij IKEA ligt vanaf 13 oktober de VINTER (winter) collectie in de winkels en in de loop der tijd gaan ze daar kerstartikelen aan toevoegen. Breng alvast wat gezelligheid in huis met de winterse en feestelijke producten geïnspireerd op de robuuste schoonheid van IJsland. Denk aan warme plaids, stijlvol servies en vrolijke kerstdecoraties. Verheug je je ook al? Geef het maar toe ;-)

 

VINTER is coming bij Ikea

 

Winters dineren, voor elke gelegenheid

We gaan dit najaar genieten van donkere en vergrijsde kleuren, wat direct gezelligheid geeft bijvoorbeeld aan de eettafel. Dek de tafel subtiel maar stijlvol tot een feestelijk geheel. Gebruik borden en/of kopjes met gebreid motief voor het winterse gevoel. Wij zijn al dol op de klassieke champagnecoupe om te toosten op kerst, oud op nieuw of gewoon op het weekend! Helaas is de sneeuw-achtergrond op de foto hierboven niet te koop. Jammer, want Koning Winter laat ons de laatste jaren toch wel een beetje in de kou staan zonder sneeuw.....Wie weet dit jaar weer eens een witte kerst! 

VINTER is coming bij Ikea

VINTER is coming bij Ikea

VINTER is coming bij Ikea

 

Ga voor kerstrood en groen met gouden accenten; het lijkt heel traditioneel maar zoals je hier beneden ziet wel trendy uitgevoerd!

 

VINTER is coming bij Ikea

 

 

Verlicht de feesdagen

Verlichting kan in allerlei creaties uitgevoerd worden, je hoeft je niet in te houden met alleen kerstlampjes in de kerstboom. Ikea heeft dit jaar weer verlichting in allerlei vormen en maten en maak je niet druk om de energierekening; alle lampen zijn LED. Je ziet de LED verlichting in de lichtsnoeren, tafeldecoratie met licht of een stolpje met hierin een verlicht diertje. Óf je kiest voor mooie kaarsen.

VINTER is coming bij Ikea

VINTER is coming bij Ikea

VINTER is coming bij Ikea

 

Go out of the Christmas box en kies voor deze aanwezige lampen. Shine!!

VINTER is coming bij Ikea

 

Of wees creatief met een lichtsnoer zoals hier beneden. Draai het lichtsnoer om een paar spijkertjes op hout in een kerstboomvorm. 

VINTER is coming bij Ikea

 

Ook liefhebbers van het traditionele kerstrood wordt niet vergeten. We gaan dit kerstrood ook weer veel terug zien. Niet alleen in de traditionele vorm zoals elk jaar maar ook in een trendy versie. Stay in touch, komen we later op terug! 

IKEa

 

 

Vrolijke kerstdecoratie

Grappige baardmannen versieren de kerstboom en gebruik de multifunctionele glazen vazen als theelichthouder of steek er een mooie tak in. 

VINTER is coming bij Ikea

VINTER is coming bij Ikea

VINTER is coming bij Ikea

 

 

Inpakken maar!

De laatste jaren is cadeaus geven net zo fijn als krijgen omdat er allerlei tools zijn om ze leuk in te pakken. Decoreer je pakketjes met die leuke gingerbread poppetjes. Alleen wanneer ga je ze maken hè! En dan moeten ze ook nog in 1 keer lukken! Oplossing; VINTERSAGA gingerbread. Kant en klare gingerbread poppetjes die je zelf nog mooi kunt maken met wat glazuur. Ook leuk om in een mooie box kado te geven als je ergens gaat dineren (en dan met een stalen gezicht zeggen dat je ze zelf hebt gemaakt ;-).  

VINTER is coming bij Ikea

VINTER is coming bij Ikea

Heel leuk; de adventkalender! Ikea komt met een kalender van 24 mini boxjes die je door het hele huis kunt hangen.

VINTER is coming bij Ikea

 

Ja en als je dan echt niet meer weet wat je cadeau moet geven kun je nog altijd een stoel inpakken. Bijvoorbeeld uit de VÄSSAD collectie. Stoere meubelstukken gemaakt van de combinatie hout en staal. Maak dit zachter met kussens met winterse print en warme plaids.

VINTER is coming bij Ikea

VINTER is coming bij Ikea

 

Ken je de Ikea hack? Mensen bedenken van alles om met (redelijk goedkope) producten van Ikea weer totaal iets anders te maken. Ikea heeft zelf ook zo'n hack verzonnen. Maak met een basis krukje en een mooie plaid een eigentijdse kruk! Wat heb je nodig?

VINTER is coming bij Ikea

Leg het kussen op het kurkje, drapeer de plaid erover en wikkel kruislings een paar keer het touw erom heen en knoop dit aan de onderkant vast. Zie hieronder het resultaat!

VINTER is coming bij Ikea

 

Zo heb je het al warm gekregen? VINTER is coming!

we horen graag jouw mening!

Je bent niet ingelogd! LOG IN of MAAK EEN ACCOUNT AAN om ook te reageren zonder dat we je reactie eerst keuren. Reageren zonder

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

De kersttafel 2021, hoe ziet...

Kerstmis 2021, we zullen de restaurantsfeer weer naar huis moeten halen. Nét dat beetje meer aandacht voor je tafel en een heerlijk grand ...

22 dec 2021 Lees verder
Elegante tafelstyling voor k...

In 2014 waren we te gast bij een event in Hamburg ter ere van de kerstster. Niet de papieren ster maar de plant. De Poinsettia. Kerststerren en i...

14 dec 2021 Lees verder
Hoe verzorg je een echte ker...

Natuurlijk is het opzetten van een kunstboom minder werk en geeft het minder naalden op je vloer bij het afbreken maar wij zijn liefhebbers van &...

13 dec 2021 Lees verder
Kerstmis 2021 - wat is de tr...

  Weken aan voorbereidingen om dé boom in de juiste sfeer te krijgen. Tafelschikkingen die al in november geoefend worden om te bepal...

10 dec 2021 Lees verder
Kerstmis 2020 - kerstinspira...

  Alle dingen die we niet kunnen doen dit jaar geven ruimte voor dingen die we wél kunnen. Kerstmis 2020 zal er inderdaad voor heel ...

21 dec 2020 Lees verder
Kerst met een persoonlijk ti...

Ben jij al klaar voor de kerst? Bij veel mensen staat inmiddels de kerstboom. Met de kleurrijke versiering en gezellige lichtjes brengt de boom s...

10 dec 2020 Lees verder