Woontrend zwart-wit

Zwart en wit zijn al jaren een trend in het interieur. In een strakke en moderne woonstijl zien we deze kleuren al jaren. De Scandinavische woonstijl hier bij gekomen en op dít moment heel erg populair. Ook hier zien we de combinatie van zwart, wit met strakke patronen en natuurlijke materialen.

KARWEI introduceert 4 woonstijlen. Om je te inspireren voeren wij deze stijlen één voor één uit in een interieur. Vandaag kiezen we woontrend: zwart en wit. Een goede reden om deze werkplek eens een re-styling te geven. Met de basis van een wit bureau en de oude, zwarte kist zijn we op inkoop gegaan bij KARWEI. We kozen zwart met wit en een héél klein beetje kleur met stoere, industriële details.

 

Woontrend zwart-wit

 

Zwart Wit

Zwart en wit lijkt misschien saai maar niets is minder waar. Door te kiezen voor verschillende materialen en patronen zul je zien dat het juist een hele sterke combinatie is. We werken steeds meer vanuit huis, het is fijn om daar een prettige plek voor te hebben. Dat hoeft niet eens een aparte werkkamer te zijn, een hoek in de woonkamer zoals deze, kan heel geschikt zijn.

Een bureau is veel te vaak een ongezellige plek voor veel papierwerk, de computer en veel te weinig moois. Juist in de woonkamer is het waardevol om een werkhoek wat extra aandacht te geven. Met deze wensen gingen wij op zoek naar mooie woonaccessoires die juist een thuis-werkplek extra sfeer geven.

 

Woontrend zwart-wit

 

Metamorfose

In de erker staat dit bureau om aan te werken en voor de kinderen om huiswerk te maken. Het witte bureau is een fijne basis en neemt weinig ruimte in doordat het blad breed maar ondiep is. Bureau Honk van KARWEI heeft een vergelijkbare afmeting en is afgewerkt in het zwart. In de antieke, zwarte kist kan veel worden opgeruimd zodat de hoek netjes blijft. 

Dit zwarte stoeltje, in plaats van een bureaustoel zit lekker en staat ook nog eens heel mooi. De ‘pianokruk’ is handig voor de kinderen omdat de hoogte versteld kan worden. Het verouderde hout doet ogen alsof het een vondst uit een oude fabriek is. Niets is minder waar, ze worden gemaakt van oud hout en zijn juist heel stevig en soepel te verstellen.

 

Woontrend zwart-wit

 

Werklicht is tijdens herfstige dagen en ’s avonds onmisbaar. Bureaulamp Marck zorgt voor prettig licht op het werkblad en staat ook nog eens mooi.

 

Accessoires

De kunst van een fijne werkplek is: opruimen. In de laden van het bureau kan al het papierwerk, op het bureau staan alleen spullen die gezien mogen worden. Decoratief schrijfgerei mag in beeld blijven en in de ‘vogelhuisjes’ krijgen pennen en potloden een vaste plek. Een industriële maatbeker wordt gebruikt als bloemenvaas. En voor de donkere dagen is een kaars op het bureau echt wel heel gezellig.

 

Woontrend zwart-wit

 

De sterren-lamp is een van onze favorieten: mooi van vorm, stoer afgewerkt en zo gezellig met de lampjes aan. De wekker krijgt een pronkplek in een stolp, stolpen zijn ideaal om mee te stylen. Zelfs een gewoon klokje oogt ineens heel speciaal onder de stolp.

 

Woontrend zwart-wit

 

Opnieuw konden we de quotes van Graham and Brown niet weerstaan en combineerden we een aantal treffende teksten. Door de teksten gaat het zwart met wit nóg meer spreken.

 

Woontrend zwart-wit

 

Tip: Vind je het zonder kleur wat te saai? Breng een beetje kleur aan in een paar details. De opberg-boxen met het roze knoopje trekken door de felle kleur de aandacht. En de bloem versterkt het roze nog wat extra. Kistjes, dozen en kastjes zorgen ervoor dat je na een werkdag je spullen snel kunt opruimen zodat je kunt relaxen.

 

Woontrend zwart-wit

 

Tijdens frisse dagen is een kleed onder je voeten heel comfortabel, je ziet dat de streep helemaal in het thema past. Zo wordt zelfs een werkplekje een heerlijke plek om je creativiteit te laten bruisen. Je zult zien dat je met plezier aan het werk gaat!

 

Woontrend zwart-wit

 

Ben je benieuwd naar de nieuwe woontrend? Die wordt lekker Kerst-ig, wordt vervolgd...

Alle producten in deze styling zijn verkrijgbaar bij KARWEI.

 

 

- sponsored story -

we horen graag jouw mening!

Je bent niet ingelogd! LOG IN of MAAK EEN ACCOUNT AAN om ook te reageren zonder dat we je reactie eerst keuren. Reageren zonder

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Dé woontrend in 2019? ‘Mi...

‘Ontspullen’, ‘Marie Kondo-en’, het zijn de afgelopen tijd heuse werkwoorden geworden. Dé woontrend van 2019 lijkt...

28 mrt 2019 Lees verder
Upcoming trend gespot: (one)...

Afgelopen winter had ik het ineens. Ik onderwierp onze woonkamer aan een kleine metamorfose waarin ik het wat neutraler qua kleur wilde. Maar het...

12 feb 2019 Lees verder
vintage-togo-ligne-roset-france-design-michel-ducaroy-pink-velvet.jpg Deze trend blijft in 2019

FLUWEEL! of velvet of velours; hoe je dit mooie stofje ook noemt het blijft een topper! We moesten vorig jaar even wennen aan dit stofje. Het lee...

13 jan 2019 Lees verder
Interieurtrend - roze

Zoet, lief & girly dat zijn de 3 woorden die bij mij als eerste opkomen als ik aan de kleur roze denk. Roze is een kleur die niet direct veel...

09 jan 2019 Lees verder
Trend: Terrazzo!

Terrazzo is marmer 2.0; een nieuwkomer in 2019. Hard materiaal in een nieuw jasje. Misschien ben je thuis wel gezegend met zo'n mooie terrazzo-vl...

06 jan 2019 Lees verder
bruintinten in 2019

Happy new year! wat is 2018 toch enorm snel gegaan! bedankt iedereen voor het lezen van mijn blogs hier op showhome.nl. Nu dat de feestdagen weer...

03 jan 2019 Lees verder