Woontrend zwart-wit

Zwart en wit zijn al jaren een trend in het interieur. In een strakke en moderne woonstijl zien we deze kleuren al jaren. De Scandinavische woonstijl hier bij gekomen en op dít moment heel erg populair. Ook hier zien we de combinatie van zwart, wit met strakke patronen en natuurlijke materialen.

KARWEI introduceert 4 woonstijlen. Om je te inspireren voeren wij deze stijlen één voor één uit in een interieur. Vandaag kiezen we woontrend: zwart en wit. Een goede reden om deze werkplek eens een re-styling te geven. Met de basis van een wit bureau en de oude, zwarte kist zijn we op inkoop gegaan bij KARWEI. We kozen zwart met wit en een héél klein beetje kleur met stoere, industriële details.

 

Woontrend zwart-wit

 

Zwart Wit

Zwart en wit lijkt misschien saai maar niets is minder waar. Door te kiezen voor verschillende materialen en patronen zul je zien dat het juist een hele sterke combinatie is. We werken steeds meer vanuit huis, het is fijn om daar een prettige plek voor te hebben. Dat hoeft niet eens een aparte werkkamer te zijn, een hoek in de woonkamer zoals deze, kan heel geschikt zijn.

Een bureau is veel te vaak een ongezellige plek voor veel papierwerk, de computer en veel te weinig moois. Juist in de woonkamer is het waardevol om een werkhoek wat extra aandacht te geven. Met deze wensen gingen wij op zoek naar mooie woonaccessoires die juist een thuis-werkplek extra sfeer geven.

 

Woontrend zwart-wit

 

Metamorfose

In de erker staat dit bureau om aan te werken en voor de kinderen om huiswerk te maken. Het witte bureau is een fijne basis en neemt weinig ruimte in doordat het blad breed maar ondiep is. Bureau Honk van KARWEI heeft een vergelijkbare afmeting en is afgewerkt in het zwart. In de antieke, zwarte kist kan veel worden opgeruimd zodat de hoek netjes blijft. 

Dit zwarte stoeltje, in plaats van een bureaustoel zit lekker en staat ook nog eens heel mooi. De ‘pianokruk’ is handig voor de kinderen omdat de hoogte versteld kan worden. Het verouderde hout doet ogen alsof het een vondst uit een oude fabriek is. Niets is minder waar, ze worden gemaakt van oud hout en zijn juist heel stevig en soepel te verstellen.

 

Woontrend zwart-wit

 

Werklicht is tijdens herfstige dagen en ’s avonds onmisbaar. Bureaulamp Marck zorgt voor prettig licht op het werkblad en staat ook nog eens mooi.

 

Accessoires

De kunst van een fijne werkplek is: opruimen. In de laden van het bureau kan al het papierwerk, op het bureau staan alleen spullen die gezien mogen worden. Decoratief schrijfgerei mag in beeld blijven en in de ‘vogelhuisjes’ krijgen pennen en potloden een vaste plek. Een industriële maatbeker wordt gebruikt als bloemenvaas. En voor de donkere dagen is een kaars op het bureau echt wel heel gezellig.

 

Woontrend zwart-wit

 

De sterren-lamp is een van onze favorieten: mooi van vorm, stoer afgewerkt en zo gezellig met de lampjes aan. De wekker krijgt een pronkplek in een stolp, stolpen zijn ideaal om mee te stylen. Zelfs een gewoon klokje oogt ineens heel speciaal onder de stolp.

 

Woontrend zwart-wit

 

Opnieuw konden we de quotes van Graham and Brown niet weerstaan en combineerden we een aantal treffende teksten. Door de teksten gaat het zwart met wit nóg meer spreken.

 

Woontrend zwart-wit

 

Tip: Vind je het zonder kleur wat te saai? Breng een beetje kleur aan in een paar details. De opberg-boxen met het roze knoopje trekken door de felle kleur de aandacht. En de bloem versterkt het roze nog wat extra. Kistjes, dozen en kastjes zorgen ervoor dat je na een werkdag je spullen snel kunt opruimen zodat je kunt relaxen.

 

Woontrend zwart-wit

 

Tijdens frisse dagen is een kleed onder je voeten heel comfortabel, je ziet dat de streep helemaal in het thema past. Zo wordt zelfs een werkplekje een heerlijke plek om je creativiteit te laten bruisen. Je zult zien dat je met plezier aan het werk gaat!

 

Woontrend zwart-wit

 

Ben je benieuwd naar de nieuwe woontrend? Die wordt lekker Kerst-ig, wordt vervolgd...

Alle producten in deze styling zijn verkrijgbaar bij KARWEI.

 

 

- sponsored story -

we horen graag jouw mening!

Je bent niet ingelogd! LOG IN of MAAK EEN ACCOUNT AAN om ook te reageren zonder dat we je reactie eerst keuren. Reageren zonder

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Hout is en blijft dé trend ...

Hout is en blijft dé trend voor 2019   Sommige trends vervelen nooit! En ook zijn er trend die gewoon stilletjes doorblijven gaan, so...

28 nov 2018 Lees verder
Kleur van het jaar 2019: Spi...

Afgelopen week werd de kleur van het jaar 2019 onthuld! De kleur Spiced Honey is een honingwarme kleur met een ondertoon van amber en is goed te ...

16 sep 2018 Lees verder
Interieurtrends voor de herf...

De zomer is nog niet helemaal afgelopen maar we kunnen het erover eens zijn dat het en topzomer was. Na al die mooie zomerse dagen merken we niet...

13 sep 2018 Lees verder
Interieurtrends 2019

Nog een paar dagen en ook het Noorden van Nederland gaat weer aan het werk/naar school, dan is de zomervakantie 2018 officieel ten einde. Voor on...

28 aug 2018 Lees verder
Trends najaar 2018

  Trends najaar 2018 Trends, die wil je als echte interieurliefhebber natuurlijk op de voet volgen. Soms haal je een paar ideeën uit tr...

01 aug 2018 Lees verder
Kleurtrends

Iets wat ik heb opgemerkt over kleurtrends in de interieurwereld is dat het vaak een paar seizoenen achterloopt op kleurtrends in de mode. Zo was...

08 jul 2018 Lees verder