Interieur veranderen?

Gaat je interieur je snel vervelen? Ben je zo iemand die het liefst elke maand het hele huis opnieuw inricht en loop je over van de woonideeën? Dat hoeft niet duur te zijn! Het keyword hier is: accessoires….

Inspiratie voor een nieuw interieur is voor sommigen moeilijk te vinden. In dat geval helpt het om af te kijken hoe andere mensen wonen. Binnenkijken is de perfecte oplossing voor wooninspiratie.

Inspiratie
Maar het kan natuurlijk ook dat het je hobby is om na te denken over wonen en nieuwe interieurs. Je hebt van jezelf al genoeg inspiratie en woontijdschriften en –websites zijn aan jou niet besteed.

Dure hobby
Als je overloopt van de ideeën en één keer per maand besluit dat je hele interieur aan een make-over toe is, kan dat een dure hobby worden. Maar je interieur kan ook met minimale uitgaven een compleet nieuwe look krijgen.

Interieur veranderen badkamer

Basiskleuren
Een nieuw interieur hoeft niet te betekenen dat alle muren en kozijnen een andere kleur nodig hebben en dat je alle meubels moet vervangen. De truc is om je muren en grote meubels in eenvoudige basiskleuren te houden. Op deze manier combineren ze met accessoires in alle kleuren.
Denk bij basiskleuren aan:

- Wit
- Crème
- Beige
- Grijs
- Taupe

Accessoires
Met accessoires geef je je interieur op een gemakkelijke manier een compleet nieuwe look. Denk hierbij aan kussens, vazen, kaarsen, fotolijstjes en kunstwerken voor aan de muur. Of laat je favoriete vakantiefoto’s op canvas printen. Niet duur en leuk voor aan de muur. Ook een kleed kan ervoor zorgen dat je interieur als nieuw lijkt.

Hoezen
Er zijn tegenwoordig veel banken, stoelen en kussens te koop waar je de hoes gewoon af kunt halen. Een paar nieuwe hoezen in opvallende kleuren zorgen direct voor een ander interieur. Je kunt oude stoelen of banken natuurlijk ook opnieuw laten bekleden.

interieur alles          Blogs interieur veranderen          Interieur veranderen nieuws