Interieurinspiratie voor verhuizen

Interieurinspiratie op  een rij

Interieurinspiratie is wat je zoekt als je gaat verhuizen, of als je toe bent aan een nieuwe look voor je huis. Waar doe je die inspiratie op?

Geïnspireerd door de folders van bouwmarkten en woonwinkels die je in de bus krijgt, besluit je een bezoekje te brengen aan de woonboulevard… om van een koude kermis thuis te komen.

Niet inspirerend
De interieurs zagen er in de folder nog aardig uit, maar nu je in de troosteloze, veel te drukke woonwinkel staat, blijft daar niets van over. Moet je hier nu je interieurinspiratie opdoen?

Stijl
Om inspiratie op te doen voor je interieur, wil je weten welke meubels bij welke stijl passen. Past die bank wel in jouw verder landelijk ingerichte huiskamer? Of misschien wilde je wel een moderne inrichting, maar zie je nu ineens een barokke stoel die je eigenlijk heel leuk vindt. Kan dat wel?

Nieuwe woonideeën
Je wilt van alles weten over kleuren en combinaties. Je wilt nieuwe woonideeën opdoen en verrast worden door stijlen waar je zelf in eerste instantie niet aan had gedacht. Op de woonboulevard zal je dit soort interieurinspiratie niet opdoen.

Een huis waar geleefd wordt

Om interieurinspiratie op te doen heb je echte interieurs nodig. Een huis waar geleefd wordt door echte mensen. Geen perfecte, gestileerde interieurs, maar een keuken met een paar kopjes in de gootsteen en een theedoek over de stoel. Een koffietafel met koffiekringen en een vensterbank waar sleutels en wat papieren op liggen. Een huis dat een thuis is, dát geeft pas inspiratie.

Interieurinspiratie

ShowHome.nl
Showhome.nl is dé site voor interieurinspiratie. Hier bekijk je echte interieurs van echte mensen. Upload foto’s van je eigen interieur of kijk hoe anderen wonen. Lees onze inpirerende blogs of bekijk het laatste woonnieuws.