Leuke woonideeen

Woonideeën vindt je overal om je heen, althans… als je er een beetje oog voor hebt.

Woonideeen bok

De natuur om je heen, de architectuur van gebouwen, kleurstellingen in de mode, foto’s in tijdschriften, woonbladen, woonboeken, binnenkijken bij anderen, rondstruinen door winkels, dhz-tips, woonprogramma’s op tv, noem maar op…allemaal bronnen van inspiratie!

Woonideeen Woonwebwinkels
In woonwebwinkels vind je doorgaans de laatste nieuwe woonideeën en ook de woonbladen gaan met de trends mee. Als je bij de “gewone”mens binnen kunt kijken zie je hoe het in praktijk wordt uitgevoerd.

Ogen open en misschien is er dan weleens sprake van het “hee wacht eens”moment, en heb je er weer een woonidee bij. Misschien vergt het wat aanpassingen zoals bv het schilderen van een wandje of het verplaatsen van een meubelstuk. Veel woonideeen komen gaandeweg, als je je begeeft in de wondere woonwereld zul je zien dat je bijna overspoeld wordt door woonideeën. De kunst is natuurlijk om je niet mee te laten slepen met élke nieuwe “hit”maar er je eigen stijl uit te pikken. Het doorbladeren van woonbladen kan je daarbij helpen, knip plaatjes van woonideeën die je mooi vindt uit en plak ze op. 

Woonideeen bankstel

Maar ook een woonwebsite als SHOWHOME.NL brengt je vele woonideeen. Tips, nieuwtjes, woonwebwinkels, interieurstylisten, interieurweetjes en zelfs de blogs hier op de site kunnen je op de leukste ideetjes brengen. 

Meer woonideeen?
Dagelijks wordt er gewerkt aan het delen van nieuwe woonideeën voor iedereen en elke smaak/stijl. Ook kun je zélf je woonideeen delen door het online zetten van je eigen interieur, wie weet, breng je iemand anders weer op een idee!

Woonideeen binnenkijken          Woonideeen blogs          Woonideeen laatste woonnieuws